Nordea

Behöver du extra pengar för inköp av möbler, möblera ditt hem, refinansiera dyra små lån eller som en buffert för oförutsedda utgifter? Då en icke-mot säkerhet konsument vara en bra lösning. Men vad är en konsument, vad är fördelarna med det, och vad kommer det att kosta dig?

(table)

Fördelar med konsument

 • Lån upp till NOK. 250.000 – utan säkerhetskrav
 • Lånet kan beviljas med en löptid på upp till 5 år
 • Du registrerar lånet med BankID betalas samma dag eller den kommande vardag
 • Möjlighet att frist upp till 1 år
 • Samma låga hastighet när du ansöker online och beviljas ett lån

Vad är en konsument?

En konsument lån är ett lån utan säkerhet där du inte är bundna att köpa en viss vara. Med konsument har du alltid pengar på sidan om du vill vända sig till goda affärer eller täcka stora oväntade utgifter.

På Nordea kan du låna upp till £ 250 000.00, – du kan få en löptid på upp till fem år. Den som söker konsument digital får samma låga ränta på 9,90% om lånet beviljas.

Men vad betyder det egentligen ta ett lån utan säkerhet? De lån utan säkerhet för många ljud förvirrande – säkerhet för vem? Ett lån utan säkerhet innebär att banken inte tar en inteckning över en del av dina ägodelar och har därför ingen säkerhet för lånet. Banken beräknar bara din service, som i huvudsak innebär att bedöma dina inkomster, utgifter, tillgångar och skulder.

Hur du söker konsument

Du kommer att börja med att använda forbruslånkalkulatoren Öppnas i nytt fönster, vilket ger dig en god överblick över vad lånet kommer att kosta dig. Klicka sedan på ’Sök detta lån ”och fyll i ansökningsformuläret.

Du kommer att meddelas direkt om du får lånet, eller om vi behöver mer information från dig först. När du har blivit erbjuden lånet logga in dig med BankID och sedan betalat pengar samma dag eller kommer varje dag.

Chatta med oss, besöka något av våra kontor, eller ring oss på 232 06001 om du behöver hjälp med ansökan.

Vad blir kostnaden för lånet?

Nordea erbjuder konsumtionslån med en nominell ränta Öppnas i nytt fönsterpå 9,90% vid tillämpningen digitalt. Arrangemanget Avgiften är £ 1 000,00 och framåt avgiften är £ 65.00. Storleken på den effektiva räntan beror på antalet betalningar per år och lånets löptid.

Den totala kostnaden för konsument lån beror på:

 • hur stor lånet är
 • där lång sikt du har
 • hur ofta du återbetala lånet
 • hur mycket du betalar i ränta

Vad avgör hur mycket du kan låna?

Innan vi kan avgöra hur stor konsumtionslån du kan få, måste vi tänka på din betalningsförmåga. Din service som beräknas genom att titta på din och eventuellt din hushållets totala inkomst, deras utgifter, tillgångar och skulder. Denna beräkning är viktigt att se till både dig och oss, och för att undvika svåra situationer.

Vad är trevligt är att du kan påverka din förmåga att betala positivt genom att spara upp eget kapital, betala av skulden, undvika inkasso meddelanden och betalnings, och genom att ha en inkomst. Om du har varit medveten om detta, är det fördelaktigt för dig den dag du vill ansöka om konsumentkrediter.

Den billigaste konsument lån du kan använda?

Har du läst om andra företag som lovar till synes låga räntor på sina konsumenter? Vissa företag arbetar med fast ränta till alla kunder, medan andra spelare använder en från-rate. Detta innebär att räntorna varierar från kund till kund. Vid långivare med varierande ränteerbjudanden kan vara klient service som bestämmer vad räntan kommer att vara. Det finns väldigt få som erbjuds den billigaste som annonseras.

När det gäller konsumentkrediter Nordea erbjuder samma takt för alla kunder som söker digital, om ansökan beviljas. Detta innebär att om du söker ett personligt lån med oss, kan det fortfarande vara det mest prisvärda lån för dig. Är du redan kund hos Nordea får du den extra fördelen att samla alla banktjänster i en enda bank. Detta gör din ekonomi mer transparent.

Låna krav och villkor på Nordea

När en konsument bör inte dig som kund ställa några säkerhet, men i stället betala en högre ränta. I gengäld får du ett lån utan säkerhet att spendera på vad du vill. Återbetalningstiden för en konsument lån med oss ​​är upp till fem år, men du kan betala tillbaka lånet tidigare om du vill. Har du ett behov av en frist, vänligen kontakta oss via chatt, telefon eller närmaste gren.

För att få lånet, måste du:

 • Vara mellan 18 till 67 år. *
 • Att inte ha betalnings
 • Har tillräckliga finanser för att kunna hantera kostnaden för lånet
 • Godkännas av kreditkontroll